seksverhalen


Sandra en Johan fantaseren over een gangbang en maken hun fantasie werkelijkheid. Haar eerste keer een gangbang in de parenclub haar man kijkt toe hoe zijn vrouw wordt verwend door 4 onbekende mannen en doet af en toe meer. Seksverhaal ingesproken door een mannen stem sex verhalen voor vrouwen lekker luisteren naar geile sex verhalen. Luisteren naar seks verhalen van en voor vrouwen seksuele fantasieën van vrouwen luisteren naar onze sex verhalen podcast. Schrijf jouw seks verhaal en laat het inspreken zodat mensen je verhaal kunnen beluisteren.

Het is alweer een aantal maanden geleden dat Sandra met haar man voor het eerst naar een parenclub ging, maar hoe begon dat ook al weer?

Geregeld loopt Sandra op hoge hakken een te kort jurkje en uitdagend topje door de stad, hand in hand.. met.. haar man Johan.
Sandra geniet van de aandacht van mannen.. die hun ogen niet van haar kunnen afhouden. Heerlijk al die lonkende kerels aan de hand van hun vrouw.. die besluiten hun aandacht op mij te richten denkt sandra.    Terwijl haar man met trots haar hand vast houd en mee geniet.

Sandra vraagt soms haar man om haar een fantasieverhaal te vertellen.. over hoe zij sex heeft met meerdere mannen. Hij verteld dan.. hoe de mannen haar verwennen en zij door de mannen goed wordt aangepakt.
Die verhalen winden haar enorm op…

Deze zaterdag zien Sandra en Johan op internet een reclame van een parenclub voorbij komen… morgenavond gangbang avond in de parenclub…. klink de advertentie.
Sandra en Johan kijken elkaar aan en besluiten.. naar lang twijfelen op zondag naar de parenclub te gaan.

Onderweg naar parenclub.. is het zenuwachtig stil in de auto. Na een halfuurtje rijden arriveren ze, aan het eind van de middag bij de parenclub.
Ze stappen uit de auto… en lopen richting de ingang van de club terwijl Johan roept “een hart heb ik zeker” hij klopt bijna uit mijn mond.. lacht hij zenuwachtig achteraan.

Sandra doet de deur van de parenclub open en wordt direct aangekeken door een vriendelijke dame die hun vriendelijk ontvangt.
 “welkom in onze club” zegt ze.
De dame geeft wat uitleg over een kluissleuteltje die bestemd is voor hun eigen kluisje.

Nog wat gespannen volgen ze de dame naar een kleedruimte. In de kleedruimte stapt Johan in een zwarte boxershort en Sandra trekt een zwarte beha met veel kant en een bijbehorende string aan. Haar outfit wordt afgemaakt met een paar pumps met naaldhakken en mooie stijlvolle zwarte kousen. Ze ziet er heerlijk uit en Johan kan zijn ogen niet van zijn vrouw afhouden.

Dan lopen ze naar de bar. Met enkele stellen en al een paar single mannen, is de sfeer al best erotische.

Ze bestellen een biertje en een wijntje.. en brengen een toost uit op de spannende middag en avond die ze hopen te gaan hebben.

Met het glas in de hand maken ze een rondje door de club. En blijven even staan om te kijken naar een stelletje dat met elkaar aan het spelen is.

Als ze hun rondje hebben afgemaakt, besluiten ze op een bank te ploffen en lekker onder uit te zitten.

Op de bank recht tegenover hun.. zitten twee mannen en ze voeren een gesprek.   
Eén van de mannen werpt direct zijn blik op Sandra en glimlacht Sandra.. klapt dicht en verroert zichzelf niet.
Zachtjes fluistert ze Johan in het oor “leuke mannen Ik schat dat ze achter in de veertig zijn” Johan knikt instemmend .
De andere man met donkere huidskleur.. lijkt me een stuk jonger fluistert Johan terug.

Terwijl hij opstaat om naar de bar te lopen om nog biertje en een wijntje te bestellen.

Terwijl Johan bij de bar staat kijkt hij trots naar zijn sandra die op de bank zit in haar mooie sexy outfit. Johan is echter niet de enige die naar sandra kijkt. Een mooie sjarmante man van ongeveer 50 die achter hem langs loopt.. begint bij het zien van Sandra langzamer te lopen en loopt langs de bank waar Sandra zit.. en geeft zijn ogen ruimmmm de kans de vrouw van Johan volledig in zich op te nemen .. daarna loopt hij weer verder.
Johan loopt er snel achteraan zet de drankjes op het tafeltje voor hen en ploft zo dicht mogelijk naast zijn vrouw.

Bij het zien van sandra die netjes met haar benen over elkaar zit.. maar wel gehuld in mooie sexy kousen en gestopt door mooie geile hoge hakken… legt hij zijn hand op haar been en begint langzaam over haar been te wrijven.. terwijl hij haar intens op haar mond zoent.

Langzaam ziet sandra een bobbel in zijn broek verschijnen en besluit met haar hand de bobbel te verwelkomen.

Tegenover hun zijn inmiddels de vier ogen van de twee heren volledig op dicht schouwspel gericht.

Omdat ze op een bankje in de algemene ruimte naast de dansvloer zitten.. besluiten sandra en Johan zich naar een andere ruimte van de parenclub te verplaatsen.

In de andere ruimte zijn verschillende kamertjes die je kunt afsluiten of kunt openhouden. Opgewonden lopen ze hand in hand door de lange gang van de parenclub en zien in elke kamertje diverse stellen lekker met elkaar bezig.

Ook lopen ze langs een openruimte waar net een wat oudere blonde dame liggend in een swing zich laat neuken door twee mannen tegelijk 1 in haar mond.. en een andere in haar kut. Een mooie donkere man die met zijn mooi donkere goed zichtbare pik de blonde vrouw met lange halen in haar kutje neukt .. kijkt tijdens het neuken opeens naar sandra en glimlacht.. met een blik van.. mmmm jij.. jij bent de volgende.

sandra die verstijft van opwinding.. loopt snel door.

Al snel hebben ze een plekje gevonden. Een kamertje, waarvan de deur dicht kan… met in de muur drie kijkgaten zodat iedereen die langsloopt kan zien wat er binnen gebeurt.

Eenmaal binnen doet Sandra snel de deur op slot en pakt haar man vast. Johan begint haar te strelen en te zoenen. Langzaam legt Johan Sandra op haar rug… op het grote bed. Hij neemt vervolgens  tussen haar benen plaats en schuift haar string opzij.  Met zijn tong begint hij langzaam  haar kutje te likken. Ze is opgewonden, en dat is goed te zien, wanneer Johan ook een paar vingers.. in haar kutje schuift.

Dan gaat sandra rechtop zitten en begint ze aan zijn half harde paal te trekken, die daardoor al snel overeind staat. Ze neemt de pik van Johan guzig in haar mond en begint Johan lekker te pijpen.

Als Johan tijdens het pijpen richting de gaten in de muur kijkt ziet hij… dat de drie kijkgaten in de muur.. ieder gevuld zijn met een opgewonden mannen gezicht.   Het zijn de twee heren die eerst tegenover hen op het bankje zaten en de sjarmate man van 50… die vol opwinding naar sandra staan te kijken.

Plotseling stopt Sandra met pijpen staat op… loopt richting de deur en haalt zonder iets te zeggen het slot van de deur .. en gaat weer zitten.. en gaat veder met pijpen.

Na een paar minuten pakt Johan haar vast en legt haar weer op haar rug op het grote bed en  schuift haar met haar billen naar de rand van het bed.. Hij trekt haar benen uit elkaar schuift zijn hoofd tussen haar benen.. Vervolgens steekt hij eerst een vinger in haar kut… en voegt er een tweede bij in.

Terwijl hij dat doet begint hij met zijn tong over haar klitje te likken.

Ze zijn zo opgewonden met elkaar bezig dat ze niet in de gaten hebben dat de mannen inmiddels de deur van de kamer hebben geopend en binnen in de kamer staan.

Sandra die op haar rug ligt en lekker aan het genieten is van de vingers in haar kutje en de tong van haar man.. ziet dat de donker man iets dichterbij komt.. maar op niet opdringerige afstand blijft staan en haar vragend aankijkt..

Sandra beseft als zij een ja knikt….  Zal hun fantasie echt werkelijkheid gaan worden..  Na even twijfelen en kijkend naar haar man  die heerlijk geil aan haar kutje likt … stemt zij met goedkeurend blik naar de man terug. 

De donkere man komt langzaam dichterbij… De man klimt op het bed en gaat rechts op zijn knieen naast sandra zitten.

Met zijn handen begint hij heerlijk haar borsten te strelen. Langzaam buigt hij zijn hoofd naar voren. Sandra ziet het mooie gezicht van deze prachtige donkere man langzaam naar zich toe komen.

De mooie bruine ogen en een vriendelijke maar opgewonden man drukt zijn zachte lippen tegen die van sandra en begint haar stevig te zoenen.
Sandra die super geil is beseft .. dat dit.. het moment is dat hun fantasie werkelijkheid gaat worden en dat maakt haar nog geiler.

De man trekt zijn hoofd weer rechtop en schuit met 1 hand zijn zwarte boxer omlaag.. er verschijnt een enorme grote donkere pik.   Met zijn linkerhand blijft hij Sandra strelen en met zijn rechterhand pakt hij zijn grote donkere neuk staaf ..

jeetje denkt sandra kijkend naar het enorme apparaat….. en ze werpt kort een blik naar Johan .. Wiens oog ook op de enrorme pik is gevallen…zijn  minderwaardigheidscomplex is in zijn gezichtsuitdrukking kort zichtbar.

De donker man pakt sandra haar hoofd en draait haar mond richting zijn pik … en duwt deze zonder iets te zeggen door haar lippen haar mond binnen… Sandra die daar nog geiler van wordt.. begint deze prachtige harde donkere staaf lekker te zuigen en te likken.

Het is voor het eerst dat Johan ziet hoe zijn vrouw een andere man verwent.. en door de aanblik word zijn pik keihard.

Hij  trek zijn eigen short ook uit.. en zeg tegen zijn vrouw dat ze op haar knieën moet gaan zitten.   Hij neem achter haar plaats en zijn pik schuift soepel in haar natte kutje.
In een langzaam tempo neukt hij zijn vrouw,
terwijl zij de paal en ballen van de donker man met haar mond en handen verwend.

Het schouwspel wind Johan enorm op en omdat hij nog wat langer van dit geile spel wil genieten, wenkt hij de donkere man om het neuken van hem over  te neme.   
De man  laat zich dat geen tweemaal zeggen en terwijl hij zijn pik uit sandra haar mond haalt…beweegt hij zichzelf richting de achterkant van sandra  en haalt  Johan zijn pik uit dat heerlijke kutje, om plaats te maken voor de donker man.

Als hij zijn vrouw een kus geeft, proeft hij de smaak van een andere man en dat windt hem op.

Ondertussen voelt sandra de eikel van de donkere man tegen haar schaamlippen drukken.. Ze beseft dat die enorme veel te grote pik van een totaal onbekende man… waar zo nog geen woord mee heeft gewisseld… binnen elke seconde haar lichaam in geduwd wordt.
Als de man zijn pik naar binnen duwt voelt ze dat haar kut compleet wordt uitgerekt. 
De donkere man  begint haar te neuken, en voert al snel het tempo op.

Dan komt ook de blonde man dichter bij.. en gaat op zijn knieeen voor sandra haar mond zitten..
doet zijn boxer naar beneden
en terwijl zijn pik er uit schiet.. pakt hij met zijn rechter hand sandra onder haar kin vast.. drukt haar mond open en duwt zijn inmiddels keihard geworden penis diep mond in.

Sandra schrikt er even van en voelt de eikel diep haar keel inschuiven terwijl de onbekende man zegt “even door je neus ademen schat”. Gulzig begint ze nu ook deze pik te likken en te zuigen. 

Johan gaat in een hoek van het kamertje zitten en kijk toe hoe twee onbekende mannen, die hij totaal niet kent, zijn vrouw een stevig aan het neuken zijn.
Ze kreunt, als de donkere man zijn veel te grote neukstaaf nog dieper in haar stoot.
Sandra geniet om als een slet geneukt te worden

Dan komt ook de sjarmante man van 50 dichterbij.. hij heeft zijn boxer al uitgedaan… en heeft zijn lekker pik al klaar voor gebruik.

De blonde man die heerlijk met zijn pik in sandra haar mond zit… kijkt de sjarmante man aan…. en zegt… ze zuigt echt lekker man ..
wil jij haar ook.. even in haar mondje neuken … terwijl hij ook sandra aankijkt of zij het oke vindt.

De man twijfelt geen moment en de mannen wisselen elkaar af. sandra voelt pik nummer vier haar mond in komen wordt er nog geiler en begint nu ook de charmante vijtiger lekker te pijpen. 

Terwijl Johan ziet hoe hun droom en zeker de fantasie van zijn vrouw werkelijkheid wordt.. ziet hij hoe ook drie totaal vreemde pikken zijn vrouw binnen dringen.  

In middels hebben ook de donker en blonde man gewisseld. Terwijl de donker man zijn pik uit sandra haar kut gehaald twijfelt de blonde man geen seconde… hij gunt Sandra’s  kutje geen rust.. en duwt direct zijn pik haar kutje in en begint haar hard te neuken.

Dan ziet sandra dat de donkere man… naast haar is gaan liggen.. terwijl zij nog op handen en knieën staat en door de twee andere mannen in kut en mond wordt geneukt.

Dan duwt sandra de pikken uit haar en gaat bovenop de donker man zitten.  Zij pakt zijn pik en duwt deze in haar kutje en beweegt zichzelf op en neer.. om de pik lekker in haar heen en weer te voelen.  Terwijl ze dit doet.. wenkt ze de blonde man om dichter bij haar mond te komen.. en pakt ze zijn pik en steekt deze in haar mond.

Terwijl  sandra lekker op de pik van de donkere man rijd.. en de pik van de blonde lekker in haar mond.. in en uit laat glijden…  Begint sharmante 50tiger rustig met zijn vinger over sandra haar anus te wrijven… terwijl hij sandra aankijkt om haar reactie te pijlen.  
Sandra die nog een pik in haar mond heeft.. kijkt de man aan glimlacht en maakt een mmmmmm geluid.

Ook Johan komt dichterbij en geniet van zijn prachtige vrouw die boven op de donker man zit en de pik van de blonden man in haar mond heeft.

Terwijl de pikken in haar kut en mond steeds sneller heen en weer schuiven.. wrijft de derde man zijn vinger langs over en soms een beetje in haar anus.
Dan verzameld de man wat spuug en laat dit uit zijn mond op haar anus vallen.  Daarna duwt hij voorzichtig.. en niet te snel zijn vinger dieper haar anus in..

Sandra.. die voelt dat haar nauwe gaatje door de vinger word opgerekt.. stop even zuigen van de pik in haar mond en kreunt van geiligheid  ..
De man die zijn vinger in haar anus heeft geduwd .. Drukt haar met zijn andere hand ook wat naar voren.   Zodat hij beter bij haar anus kan en steekt nu drie vingers in haar gaatje.

Terwijl sandra haar aandacht weer richt op de pik van de blonde man die voor haar staat en deze weer in haar mond neemt…. voelt ze ook de pik van de donkere man die onder haar ligt weer haar kutje in gaan.
Ze beseft dat dit haar grote droom is en werpt even kort een blik op haar man Johan en ziet hoe hij spelend met zijn pik in zijn hand het hele spel zit mee te genieten.

Dan voelt ze… dat de man die achter haar staat zijn eikel tegen haar anus duwt en langzaam zijn pik haar kont gat in werkt.

Een vreemde pik in haar  mond een vreemde pik in haar kont en een vreemde pik in haar kut .. ze geniet en is bloed geil.

Ze voelt hoe de drie pikken in haar lichaam.. heen en weer gaan en het duurt dan ook niet lang of ze voelt een orgasme aankomen.
Met haar handen pakt ze de man voor haar.. die  haar mondje neukt stevig aan zijn benen vast.

Ze Voelt de pik in haar kont krachtig heen en weer gaat en voelt hoe de pik van de man die onder haar licht er voor zorgt dat ze kreunend klaarkomt…. en roept wat zijn jullie lekker… drie geile pikken in mij…. mmmm .. ze schrikt zelf van deze uitspraak en roept zichzelf toch wat tot de orde en komt heerlijk op de drie mannen klaar. 

Dan duurt het niet lang of ze proeft een klodder warme sperma… dat haar mond in wordt gespoten.  
Ze voelt hoe de man onderhaar schokkend in haar net klaargekomen kutje klaarkomt.
Ook voelt ze hoe de man die achter haar staat zijn zaad in haar kond spuit… wooww wat geil wat lekker dit zeg roept sandra  pufffff

sandra draait zich om… en gaat uitgeblust op haar rug op het grote bed liggen… met naast haar de drie mannen… die ook ene sinds  afstomend naast haar liggen .

Sandra kijkt naar haar man Johan en roept … ik voel me verwend  en lacht blij.

Dan verschijnt in de deuropening nog een mooie donker man. Het is de man die eerder op de avond.. de blonde dame aan het neuken was en Sandra aankeek met een blik van “jij bent de volgende”.

De man loopt op het bed af.. naar Sandra en pakt haar bij haar enkels vast.en  trekt haar benen uit elkaar.
Doelsaam maar enig sinds voorzichtig… gaat hij boven op haar liggen.

Hij kijkt haar aan en wacht een moment… om te zien of ze het oke vind.
Sandra knikt met geile blik… instemmend..
direct daarop.. duwt de man zijn behoorlijk stijve lul … haar net… door 4 andere mannen….geneukte kutje in… en begint haar hardt te neuken.

Het duurt niet lang of ook deze man komt stotend klaar.
Als de man langzaam overeind komt.. gaat Sandra overeind zitten en geeft aan dat het nu echt klaar is. 

Ze wekt naar haar man Johan die ondertussen bij het zien van hun eerste gangbang ook is klaargekomen.

Johan pakt de hand van zijn vrouw en helpt haar van het bed. Ze bedanken de heren voor het heerlijke moment en lopen via de gang terug naar de bar.

Bij de bar aangekomen kijken ze elkaar met een vrolijke lach aan.. en geven elkaar een intense zoen van verliefdheid… Ze bestellen nog een biertje en wijntje en stralen van geluk…