seksverhalen

Ze opent de deur van het toilet en controleert nog eenmaal haar make-up en haar en loopt vervolgens de club in. De dj draait heerlijke trance muziek. Mensen dansen, zitten aan de bar of op lekkere lounge-banken. Ze kijkt of er nog ergens een plekje vrij is en ziet al vrij snel een heerlijke bank in een hoekje van de club. Ze gaat zitten en kijkt rond. en ze voelt zich heerlijk. Ze voelt zich vrij en zelfverzekerd. De leeftijd van de wat jongere mensen is geen issue

. Al snel komt er een knappe jongeman van de bediening vragen wat ze wil drinken. Ze bestelt een gin-tonic en beweegt mee op de muziek. Als de jongen haar het drankje komt brengen, lacht ze naar hem. De jongen lacht terug en zegt “Ik hoop dat je van je avond geniet. En als je iets nodig hebt, dan weet je me te vinden.” Hij loopt weg en ze vraag zich af of hij nu met haar aan het is.

Ze drinkt langzaam van haar drankje en voelt zich ontspannen. De knappe jongen van de bediening loopt soms langs en lacht dan naar haar.

Ze besluit dat de bank niet voor niets een lounge-bank is en ze maakt het voor zichzelf nog comfortabeler.

De jongen loopt weer langs, maar komt nu ook naar haar toe.

 “Dit is wel heel verleidelijk, zoals je er nu bij zit”, fluistert hij in haar oor en loopt weg.

Ze kijkt naar zichzelf en ziet dat haar jurk wat omhoog is gegaan en nu duidelijk te zien is

dat ze een jarretetelletje draagt.

Ze fatsoeneert zich zelf, terwijl ze een glimlach niet kan onderdrukken.
Ze besluit te gaan dansen.

Dit zou ze nooit doen in haar eentje, maar nu voelt het heel normaal. Ze loopt naar de dansvloer en beweegt soepel op de beat.

Meerdere mannen proberen haar aandacht te trekken, waarbij een aantal van hen haar ook even vast houdt.

Ze geniet van de aandacht, maar zorgt elke keer subtiel dat hun handen haar niet meer raken.

Ineens wordt haar aandacht getrokken door een heel aantrekkelijke blonde man van eind twintig, veel te jong.

Hij houdt zich enigszins afwezig van de dansende menigte en heeft over vrouwelijke aandacht niet te klagen.

Haar blik blijft op hem gericht en ineens voelt ze dat zijn ogen de hare vangen.

Haar lichaam gloeit. Ze loopt in zijn richting en vlak bij hem aangekomen kijkt ze hem aan. Hij steekt zijn arm uit en trekt haar naar zich toe. Zijn handen gaan op haar billen en hij danst met haar op de beat die nu heerlijk sensueel is. Zijn vingers voelen haar jarretelletje en ze merkt dat hij onder de indruk is. Voordat ze weet wat er gebeurt, hoort ze zich zeggen “Ik wil seks met je. Ik ben zo ontzettend geil.” Hij lacht en zegt “Je bent duidelijk, daar houd ik wel van. En ik zou heel graag willen, maar ik ben hier met mijn vriend en hij rijdt met mij mee naar huis.” “Als je vriend net zo leuk is, als jij, dan hoeft dat geen probleem te zijn”, fluistert ze.

Terwijl ze het zegt, loopt er een man naar hen toe. Ook deze man is zeer aantrekkelijk. Hetzelfde type als de man met wie zij nu ongelooflijk staat te , maar dan donkerharig. Hij slaat zijn arm om haar heen en zegt tegen ‘haar’ man. “Als jij de avond met deze dame wilt doorbrengen is dat geen probleem hoor. Ik kom wel .” De blonde man laat haar even los en zegt tegen zijn vriend “Je hoeft niet te wachten. Deze mooie dame weet precies wat ze wil. Je bent ook uitgenodigd.” Twee mannen  haar nu aan en de blonde man zegt dat ze dan maar eens moeten  of ze een hotelletje kunnen vinden.

Ze kijkt nu even heel intens naar beide mannen en ziet dat beide mannen meer dan aantrekkelijk zijn. Ze zijn lang, hebben een afgetraind lichaam en hun kaaklijn is er zo één als je op modefoto’s in tijdschriften ziet. Een zelfverzekerde blik maakt het plaatje compleet. “Probleem is al opgelost, heren. Mijn hotel is een paar honderd meter verderop.”

Ze besluiten meteen hun jassen te pakken. Voordat de mannen hebben kunnen aangeven om te gaan lopen, heeft ze al een taxi aangehouden. Ze stapt in en gaat in het midden van de achterbank zitten, zodat beide mannen naast haar kunnen gaan zitten. Zodra de taxi vertrekt spreidt ze lichtjes haar benen en haar vingers verdwijnen onder haar jurk. Haar jarretelletje wordt zichtbaar. Ze zorgt dat de mannen kunnen zien dat ze heel even met haar vingers in haar kutje gaat en steekt deze vervolgens in de mond van de donkere man. De beide mannen leggen nu elk eenn hand op haar been en langzaam gaan deze onder haar jurk. Niemand is gehinderd door de blik van de taxichauffeur die in zijn spiegel alles nauwlettend volgt. Het moment duurt maar even, want ze zijn al heel snel bij het hotel.
Voordat ze haar bankpasje uit haar tasje heeft kunnen pakken, heeft één van de mannen de taxichauffeur al betaald en wordt ze uit de taxi geholpen.

Ze lopen het hotel binnen en de mannen spreken hun waardering uit over de keuze van het hotel.

Ze voelt zich nog niet geroepen om uitleg te geven en stapt meteen met hen in de lift.

Zodra de deur dicht is, drukken de mannen haar tegen de wand en gaan beiden weer met hun hand onder haar jurk. De blonde man kust haar. Ze hebben niet in de gaten dat de liftdeur open gaat en dat er nog iemand in de lift stapt. Zij zelf ziet het wel, maar bemerkt dat het haar geilheid alleen maar doet toenemen.
Eénmaal bij hun kamer gekomen, beseft ze ineens dat ze nu echt moet stoppen. Ze is al veel te ver gegaan. Ze zal hen vragen weg te gaan zodra ze binnen zijn.

Echter, zodra ze binnen zijn kust de blonde man haar weer. De andere man

Steekt zijn  vingers haar kutje langzaam in en uit gaan.

Dan stoppen ze even en trekken haar jurk uit. Ze staat nu voor hen met haar niet zo grote, maar stevige  in haar sexy bh’tje inclusief bijpassend jarretelletje. Haar benen, gehuld in stockings in hoge pumps, maken het sexy plaatje compleet. De blonde man doet haar bh los en masseert haar  terwijl hij haar kust. De kus is niet teder, maar ontzettend geil. De donkere man vingert haar terwijl hij met zijn tong haar kutje masseert. Het duurt niet lang, voordat ze voelt dat ze klaar gaat komen. Ze kan het niet meer houden, haar kutsap en zo ontzettend veel vocht verlaat haar kutje. De donkere man drenkt zijn vingers in het vocht en likt deze vervolgens af.

Vervolgens gaan ze beiden naast haar staan, zodat ze hen om en om kan kussen. Ook voelt ze om en om hun vingers in haar kutje. Dit is het geilste wat ze ooit mee heeft gemaakt.

Op een bepaald moment voelt ze dat er zeker vier vingers in haar kutje zitten: twee vingers van iedere man. Ook nu duurt het weer niet lang, voordat ze een hoogtepunt bereikt en haar kutsap vloeit weer rijkelijk. De mannen hebben intussen hun blouse uit gedaan en beiden hebben een zeer indrukwekkend lichaam. Ze gaat op haar knieën zitten en maakt eerst de broek van de blonde man los en daarna die van de andere man. Door hun short heen ziet ze dat beiden niet alleen een indrukwekkend bovenlichaam hebben, maar nog meer indrukwekkends.

Ze gaat met haar vingers over beide pikken heen en haalt ze vervolgens tevoorschijn. Ze zijn groot, dik en ontzettend hard. Ze neemt eerst de ene pik in haar mond, terwijl ze met haar hand aan de andere pik trekt en zo wisselt ze steeds. De mannen kreunen van genot. Ze wil nog niet dat de mannen klaar komen. Ze wil nog zo veel meer van hen genieten.

Ze gaat staan en pakt beide pikken in haar hand, terwijl ze de mannen om en om kust. Het spel dat hun tongen met elkaar spelen is uiterst geil. Terwijl ze met haar handen op een heerlijk ritme aan de pikken trekt, voelt ze ook handen op haar  en tongen die haar tepels likken. Dit is zo geil! Zo gaan ze door, waarbij ze dan weer wel en dan weer niet, vingers in haar kutje voelt. Haar hele lichaam gloeit.

Ze heeft geen grenzen meer. Ineens voelt ze dat één van de mannen even stopt. Hij heeft op het bed haar electrische staaf gezien die ze gebruikt om haar klitje te stimuleren. Hiermee bereikt ze bij zichzelf altijd een gigantisch orgasme bereikt. Ook ligt daar nog een pik van groot formaat, die heerlijk voelt in haar kutje. De mannen leggen haar op bed. De stekker van de staaf wordt in het stopcontact gedaan en ze geven haar deze vervolgens in haar hand Ze zet de staaf op haar klitje, terwijl de mannen . Ze ziet wat het met de mannen doet en ze voelt dat ze haar hoogtepunt weer gaat bereiken. De blonde man pakt snel haar pik steekt die diep in haar kutje. Haar kutje is zo ontzettend nat dat het geen enkele moeite kost om deze in haar kutje te krijgen. Ze neemt de pik over en verhoogt al snel het tempo.

De donkere man neemt haar over en masseert daarmee haar klitje. Als in een flits bereikt ze het meest allesomvattende orgasme dat ze ooit heeft gehad.

Het lijkt minuten te duren. Als ze enigszins is bijgekomen, zette de mannen haar op haar handen en knieën. De blonde man houdt zijn pik voor haar mond en gretig neemt ze deze zo diep in haar mond als ze kan. Vervolgens laat ze zijn pik langzaam uit haar mond glijden en likt ze heel zachtjes over het topje van zijn pik.

De andere man staat inmiddels achter haar en ze voelt hij met zijn pik in haar kutje gaat. Het voelt heerlijk. De pik gaat heel hard en diep in haar kutje, waarbij zijn hand haar klitje masseert. Ondertussen probeert ze de andere pik zo goed als het kan in haar mond te nemen, maar de pik die haar kutje berijdt maakt het van genot bijna onmogelijk. Na een tijdje wisselen beide mannen van positie en ook nu voelt het heerlijk. Als het neuken van haar kutje even iets minder intens is, probeert ze zich te focussen op de pik in haar mond.

Ze pakt de pik van de blond man elke keer zo diep als ze kan in haar mond en gaat snel op neer. Elke keer als ze voelt dat hij zijn hoogtepunt dreigt te bereiken stopt ze, waarna ze met haar tong zachtjes over zijn schacht likt en dan heel zachtjes zijn topje beroert.

Ondertussen wordt ze weer heel hard geneukt. De mannen kreunen van genot en ook zijzelf voelt dat ze, het is onvoorstelbaar, weer tot een hoogtepunt gaat komen. Ze voelt ineens dat de blonde man haar hoofd weg duwt. Hij loopt naar de andere man. Samen draaien ze haar zo dat zowel haar kutje als haar andere gaatje makkelijk te bereiken is.

Ze voelt weer een heerlijke pik in haar kutje gaan en ze voelt dat een vinger haar andere gaatje masseert. Ze voelt alleen maar intens genot en wil niet dat het stopt. Het masseren wordt intenser en dan voelt ze, dat naast de pik in haar kutje, nog een pik bij haar naar binnen gaat. Op hetzelfde ritme voelt ze beide pikken in zich. Het tempo wordt verhoogd en ze voelt ook hoe vingers over haar klitje gaan. Op dat moment bereiken ze alle  bijna op hetzelfde moment hun hoogtepunt. Ze voelt dat de pikken uit haar gaan. Ze draait zich om en likt de pik die haar kutje heeft geneukt helemaal schoon, terwijl de andere man haar kutje droog likt. Uitgeteld gaat ze op bed liggen en geniet ze nog na. Ze ziet dat de mannen hun kleren weer aantrekken. Een van hen schrijft iets op de schrijfblok die op het bureau ligt. Dan geven ze haar een kus, zeggen ‘tot zien’ en vertrekken zachtjes.

Als ze de deur achter zich dicht hoort trekken, kijkt ze naar wat op de blok staat geschreven. Het is een telefoonnummer met twee kruisjes er achter. Langzaam beseft ze wat ze gedaan heeft. Ooit heeft ze tegen haar man haar diepste fantasie uitgesproken. Zijn reactie daarop was dat, als die mogelijkheid zich ooit voor mocht doen, ze haar fantasie zeker mocht doen uitkomen. Een glimlach glijdt langzaam over haar gezicht……